به گزارش خبرنگارنگارستان اقوام” بیمه تامین اجتماعی، گستردهترین پوشش بیمهای کشورمان است و گروههای مختلف اعم از دانشجویان، کارگران فصلی و ساختمانی، زنان خانهدار و … میتوانند با پرداخت حق بیمه ماهیانه به سازمان تأمین اجتماعی از خدمات بازنشستگی و… تامین اجتماعی بهره ببرند.
بیمه “زنان خانهدار” تامین اجتماعی نیز یکی از همین پوششهای بیمهای تامین اجتماعی محسوب میشود. این بیمه مخصوص زنان خانهدار در ردههای سنی مختلف است. همانطور که میدانید بانوان خانهدار در گذر زمان به انواع و اقسام بیماریها و حوادث دچار میشوند. پس داشتن بیمه تامین اجتماعی زنان خانهدار برای آنها اهمیت ویژهای دارد.
در ادامه و با توجه به برخی از سوالات مطرح شده از سوی مخاطبان تسنیم درباره بیمه زنان خانهدار پاسخ داده میشود:
همسر من بازاری است و درآمد خوبی هم دارد و مشکل مالی خاصی نداریم، چه نیازی به بیمه زنان خانهدار دارم؟
همه انواع بیمهها و از جمله بیمه زنان خانهدار به منظور ایجاد آرامش خاطر و اطمینان نسبت به آینده ایجاد شدهاند. هدف از بیمه زنان خانهدار نیز همچون سایر بیمهها اطمینان بخشی نسبت به آینده است و با بیمه پردازی در دوره جوانی و زمان تمکن مالی، این اطمینان برای بیمه شده بوجود میآید که در زمان پیری و بیماری و سایر مخاطرات امکان استفاده از خدمات و حمایتهای سازمان تامین اجتماعی وجود دارد.
همسر من بیمه شده تامین اجتماعی است و من و فرزندانم هم از خدمات درمانی تامین اجتماعی استفاده میکنیم، چه نیازی به بیمه زنان خانهدار دارم؟
بانوانی که تحت تکفل همسر یا پدر خود هستند تنها از حمایت درمانی سازمان تامین اجتماعی بهرهمند میشوند ثبتنام و بیمهپردازی در بیمه زنان خانهدار، موقعیت بانوان را از بیمه شده تبعی به بیمه شده اصلی تغییر میدهد و با این کار بانوان از خدمات بازنشستگی و سایر تعهدات بلندمدت و کوتاهمدت تامین اجتماعی برخوردار میشود، ضمن اینکه این مزیت ویژه برای بانوان ایجاد شده که امکان تداوم استفاده از خدمات درمان بیمه همسر یا پدر نیز برای آنها فراهم است و زنان خانهدار که از بیمه همسر یا پدر خود جهت حمایت درمانی استفاده میکنند نیاز به پرداخت هزینه بیشتر برای استفاده از خدمات درمانی نخواهند داشت.
همسر متوفی من بیمه بوده و من در حال حاضر مستمری بازماندگان دریافت میکنم و تحت پوشش خدمات درمانی هم هستم آیا بیمه زنان خانهدار به درد من میخورد؟
بانوانی که از مستمری بازماندگان استفاده میکنند نیز در کنار دریافت مستمری امکان بیمه پردازی به عنوان بیمه زنان خانهدار را دارند و در زمان احراز شرایط و رسیدن به مرحله بازنشستگی نیز امکان دریافت همزمان مستمری بازماندگان (مربوط به همسر متوفی) و مستمری بازنشستگی برای آنان وجود خواهد داشت.
من تحت پوشش بیمه پدر هستم و در حال تحصیل، بیمه زنان خانهدار چه تفاوتی با بیمه پدرم دارد و چه خدماتی علاوه بر آن بیمه دارد؟
بانوانی که تحت تکفل پدر خود هستند تنها از حمایت درمانی سازمان تامین اجتماعی بهرهمند میشوند. ثبتنام و بیمه پردازی در بیمه زنان خانهدار، موقعیت بانوان را از بیمه شده تبعی به بیمه شده اصلی تغییر میدهد و با این کار بانوان از خدمات بازنشستگی و سایر تعهدات بلند مدت تامین اجتماعی برخوردار میشوند ضمن اینکه این مزیت ویژه برای بانوان ایجاد شده است که امکان تداوم استفاده از خدمات درمانی بیمه همسر یا پدر نیز برای آنها فراهم است و زنان خانهداری که از بیمه پدر خود استفاده میکنند، نیازی به پرداخت هزینه بیشتر برای استفاده از خدمات درمانی نخواهند داشت.
همسر من بیمه نیست و فرزندانم هم همینطور اگر من بیمه زنان خانهدار را پرداخت کنم ایا میتوانم همسر و فرزندانم را تحت پوشش این بیمه در آورم؟
زنان خانهدار بیمه شده تامین اجتماعی میتوانند با احراز شرایط قانونی فرزندان خود را به عنوان بیمه شده تبعی تحت پوشش قرار دهند و در این صورت خدمات درمانی تامین اجتماعی برای فرزندان برقرار میشود. همسر زنان خانهدار بیمه شده نیز در صورتی که بر اساس نظر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی از کار افتاده کلی باشد و یا بیش از ۶۰ سال سن داشته و از نظر مالی تحت تکفل بیمه شده زن باشد امکان پوشش بیمهای به عنوان بیمه شده تبعی را خواهد داشت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0